måndag 1 september 2008

Formex


Ja då har man varit på inköpsmässa i Sthlm. Trodde man skulle finna julpynt o tomtar inte häxor...:) Ja mässan var ingen höjdare, var är den härliga höstprakten och var är alla underbara juldekorationer, inte där iallafall... Formex mässan har blivit mycket sämre, utsällarna trodde nog det var vårmässa...hallå ja. Men självklart letade vi upp de bästa godbitarna, så att alla våra kunder kan få höstmys i sina hem och massor av julklappar att ge och att få.:) Så snart börjar varorna att strömma in i butiken.

Jo det är sant Caisa fick ta en ridtur på zebran, allt för att göra mässan rolig. Tyvärr så visste hon inte hur man vänder, så ni kan ju tänka er hur den ridturen sluta... iiihaaa... hihi.

Till slut så fann vi lite julstämning, tomtenissen fanns hos Madley.:) Vilken tur vi hade annars vet jag inte hur det skulle gått för Caisa, med drinkarna menar jag. Hon skulle nog inte sluta att slurpa i sig. Hon är drinkgalen haha. Se själva






Jo jo de är Caisas alla tre....









Sen blev hon så här trött stackarn...





Vi tog en runda på stan för inspiration, och vi hittade butik S. Så fin... Lovar att visa er lite bilder från butiken men nu är det dags för bedtime. På återseende.

2 kommentarer:

Linnea Yngvesson sa...

Tråååkigt att inte mässan var ngn höjdare!
Haha, caisa då;)

Ja det har vart underbart att va borta i några dar :D

Puss & kramar från en snart femton årig Linnea :D
GRAAAATTTTIIIISSS till lilla Olly som fyller 1 år idag :D:D <33

Malin sa...

Hej!
Vad kul att du tittade in hos mig! Var in och kikade på din butik, den verkar vara supermysig! Det måste vara kul att driva en egen butik.
Hoppas du hittar ut ur din svacka och att du får hjälp om du inte gör det. Vilket kan vara svårt ibland.
Kram Malin